У Москві поховали загиблу "нафтову принцесу": з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві поховали загиблу "нафтову принцесу": з'явилися фото

У Москві поховали загиблу "нафтову принцесу": з'явилися фото
Джерело:  L!fe #шоу

Онуку співвласника компанії ЮКОС Платона Лебедєва Діану, яка загинула в ДТП в Швейцарії

, поховали в Москві на Троєкуровському цвинтарі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.ru.


Російське видання передає, що попрощатися з 19-річною "нафтовою принцесою" прийшли понад сто осіб. Разом з родичами в останню путь Діану провели її близькі друзі: син Сергія Саркісова Сергій з коханою Настею Кудрі, син співачки Жасмін Михайло Семендуєв, син генпродюсера Першого каналу Олександра Файфмана Семен з коханою Софією Шляга, Стеша Малікова з матір'ю Оленою, син сценографа Бориса Краснова Данило і син бізнесмена Володимира Кисельова - співак ЮрКісс.


Повідомляється, що Діану Лебедєву поховали в білій труні. На похороні її мати Людмила Лебедєва не промовила ні слова, лише стискала руку батька і всю церемонію просиділа на стільці. Платон Лебедєв керував процесом похорону. Сім'ю співвласника ЮКОСа і всіх, хто прийшов попрощатися з дівчиною, охороняли співробітники правоохоронних органів.


Як повідомляв ONLINE.UA,

одна з близьких подруг Діани Лебедєвої розповіла, що останнім бажанням дівчини було повернутися в Росію

.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?