У Москві прогримів вибух, є загиблі: стали відомі деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві прогримів вибух, є загиблі: стали відомі деталі

У Москві прогримів вибух, є загиблі: стали відомі деталі
Джерело:  ТАРС

У Москві на машинобудівному заводі «Блискавка» при розвантаженні вибухнув газовий балон, в результаті чого загинули три особи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Як розповіло виданню джерело в правоохоронних органах Москви, в результаті вибуху постраждав ще один чоловік. У московському управлінні МНС підтвердили інформацію про хлопок, зазначає телеканал «360».
За інформацією Комсомольської правди, загоряння не було. В ГУ МНС по Москві повідомили, що НП не привела до яких-небудь руйнувань.

Читайте також: У Росії пожежна машина врізалася в натовп пішоходів: з'явилися відео кривавої ДТП
Виданню Lenta.ru в московському главку Слідчого комітету РФ розповіли, що в результаті вибуху загинуло двоє людей, ще двоє доправлені до міської клінічної лікарні. За фактом події розпочато дослідчу перевірку.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Івано-Франківській області в місті Калуш на території фабрики "Миро-Марк" трапилася велика пожежа з вибухами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?