У Москві репрезентують доповідь про главу Чечні
Категорія
Політика
Дата публікації

У Москві репрезентують доповідь про главу Чечні

У Москві репрезентують доповідь про главу Чечні

Опозиційний політик Ілля Яшин побував в Грозному, де зустрічався з чеченцями, які підтвердили ряд фактів із доповіді про главу Чечні Рамзана Кадирова. Доповідь представлять у Москві 23 лютого, написав Яшин на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
«Я побував у Грозному. Зустрічався з чеченцями, які погодилися мені допомогти в цій роботі. Передали мені деякі папери, пов'язані з оточенням Кадирова. Підтвердили ряд фактів з доповіді. Деяку інформацію, навпаки, оскаржили і радили не використовувати. Найважливіше - вони погодилися допомогти в поширенні доповіді на території Чечні. Це дуже мужнє рішення, тому що така робота в республіці пов'язана з великими ризиками», - пише Яшин.
Також Яшин повідомив, що "про Кадирова тут (в Чечні, - Ред.) вважають за краще говорити пошепки", хоча багато жителів незадоволені владою.
Нагадаємо, раніше Яшин повідомляв, що доповідь Нємцова опублікують до кінця квітня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?