У Москві сталася жахлива подія
Категорія
Події
Дата публікації

У Москві сталася жахлива подія

У Москві сталася жахлива подія
Джерело:  Дощ

У Москві біля станції метро «Октябрьское поле» виявили жінку, одягнену у все чорне, яка тримала голову вбитої дитини і кричала «Аллах Акбар».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Дождь.
Повідомляється, що поліція перекрила вихід на вулицю Бірюзова. На місці працюють лікарі та співробітники Слідчого комітету.
«Я виходила з торгового центру, мене намагалися не випустити. Там була купа якихось людей, вони бігали, кричали "теракт, теракт". Я побачила, як жінка ходить прямо біля метро «Октябрьское поле», близько дороги, вся в чорному. Вона була з якимсь не згортком навіть, а з головою. Може це була голова дитини, як шепотілися в натовпі. Вона кричала щось», - розповіла очевидець подій Олена Куратова.
Сьогодні під час гасіння пожежі в квартирі на вулиці Народного Ополчення в Москві було знайдено тіло дитини з відрізаною головою. За підозрою у вбивстві затримано няню - 38-річну уродженку Самаркандської області (Узбекистан) Гюльчехру Бобокулову. Вона підозрюється у вбивстві дівчинки приблизно чотирьох років і підпалі квартири. Після скоєння злочину жінка втекла з місця події. Поки не уточнюється, чи пов'язано це з інцидентом у метро.
Раніше повідомлялося, що з'явилося фото затримання людини в масці президента Росії Володимира Путіна на марші пам'яті вбитого Бориса Нємцова в Москві 27 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?