У Москві застрелився чоловік з оточення Путіна: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві застрелився чоловік з оточення Путіна: з'явилися подробиці

У Москві застрелився чоловік з оточення Путіна: з'явилися подробиці

У центрі Москви в офісі знайшли застреленим керівника одного з підприємств управління справами президента Росії Володимира Путіна Дмитра Крюкова.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс", який цитує джерела в правоохоронних органах.

"Вчора ввечері в одному з офісів адміністративної будівлі за адресою вулиця Арбат, 54/2 виявлено тіло чоловіка з вогнепальним пораненням", - сказав співрозмовник агентства.

За його словами, слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, з'ясувала, що вбитим є 45-річний гендиректор ФГУП "Президент-сервіс" управління справами президента РФ Дмитро Крюков.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи, сказало джерело.

Офіційних коментарів від поліції поки немає.

У той же час, як повідомляє Рен.ТВ, поруч із тілом Крюкова знайшли передсмертну записку.

"У моїй смерті прошу нікого не звинувачувати", - звучить послання.

Виходячи з цього, поліцейські однією з версій розглядають самогубство.

"Президент-Сервіс" - це багатопрофільне підприємство у сфері комплексного сервісного обслуговування органів державної влади, організацій і приватних осіб.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Москві відбулося лобове зіткнення іномарок, в результаті якого загинув водій президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?