У МОЗ назвали важливі умови для роботи в офісі під час епідемії
Категорія
Україна
Дата публікації

У МОЗ назвали важливі умови для роботи в офісі під час епідемії

Джерело:  online.ua

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов виступив із поясненням щодо умов, необхідних для роботи в офісі на тлі епідемії коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його брифінг від 20 травня.

За його словами, правила також стосуються не тільки роботи, а й відвідувань офісу. Перш за все йдеться про:

  • обов'язкове вимірювання температури - якщо вона сягає 37,2 градуса або більше, людину не можна допускати у приміщення;

  • використання масок чи респіраторів;

  • обробка рук антисептиком;

  • дотримання щільності не більше однієї людини на 10 квадратів;

  • дотримання дистанції між робочими місцями у півтора метра.

"Ми на 100% впевнені, що всі рекомендації, які ми надаємо, суттєво знижують ризик захворюваності на COVID-19", - підкреслив Степанов.

Відвідувати офісні приміщення можна виключно завдяки попередньому запису із дотриманням певного інтервалу в часі. Це необхідно для уникання контактів між відвідувачами. Чекати вони повинні поза приміщенням, також тримаючи дистанцію у півтора метра.

Станом на ранок 20 травня в Україні підтвердили вже 19 230 випадків нового коронавірусу. По всій країні чинні жорсткі карантинні обмеження, розважальні заклади не працюють, а громадський транспорт відновили у невеликому обсязі.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська громадянка загинула внаслідок ураження новим коронавірусом COVID-19 за кордоном. За словами Сергія Погорельцева — директора департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ, трагічний інцидент стався у Великій Британії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?