У Мукачевому поліція затримала дуже нетверезого прокурора: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Мукачевому поліція затримала дуже нетверезого прокурора: опубліковані фото

У Мукачевому поліція затримала дуже нетверезого прокурора: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Вчора, 12 березня, поліція  міста Мукачево  Закарпатській області затримала місцевого прокурора за водіння в нетверезому вигляді,

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Патрульній поліції України в Facebook.

"Вчора ввечері патрульні поліцейські Мукачево отримали повідомлення, що водій Daewoo управляє авто в стані алкогольного сп'яніння. На перехресті вулиць Франка і Світу патрульні помітили і зупинили сірий Lanos. Водій представився працівником мукачівської прокуратури і, вказуючи на своє службове становище, хотів вплинути на хід справи", - наголошується в повідомленні.

"Поліцейські помітили, що керівник дійсно виглядає нетверезо, оскільки очі і обличчя червоні, а запах алкоголю досить сильний. Патрульні запропонували пройти тест на алкоголь на місці, проте водій відмовився. Під час розмови з поліцейськими він періодично кудись дзвонив, напевно, намагаючись вплинути на результат справи", - повідомили патрульні.

"Згодом він погодився пройти тест на алкоголь в мукачівській лікарні. Результат виявився позитивним і перевищував дозволену кількість алкоголю майже в 10 разів - 1,98 проміле", - розповіли поліцейські.


"Патрульні з'ясували, що нетверезий водій дійсно є прокурором Мукачівського прокуратури, за попередньою інформацією, в цей день він був черговим. На водія склали матеріали за статтею 130 КУпАП. Перед законом усі рівні!" - додали в поліції.

Нагадаємо, в одному зі спальних районів Мукачево на вулиці Молодіжна, близько 12 години дня 12 березня  сталася перестрілка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?