У МЗС нагадали, в які країни українці зможуть в'їжджати без віз з 1 березня
Категорія
Україна
Дата публікації

У МЗС нагадали, в які країни українці зможуть в'їжджати без віз з 1 березня

У МЗС нагадали, в які країни українці зможуть в'їжджати без віз з 1 березня
Джерело:  online.ua

З 1 березня 2021 року в Україні почне діяти безвізовий режим з карибської острівною державою Гренада, а також із заморськими територіями в складі Нідерландів. Це означає, що українці зможуть в'їжджати туди без віз, правда, поки це буде неможливо. У зв'язку з пандемією вільні туристичні поїздки поки заборонені. В'їзд на територію нових безвізових країн дозволений тільки певним категоріям громадян, які зобов'язані пройти тест на коронавірус і самоізоляцію. Куди українці зможуть в'їжджати без віз з 1 березня, нагадав глава МЗС України Дмитро Кулеба, передає ONLINE.UA з посиланням на пост чиновника в Twitter.

"Ми розширюємо свободу подорожей для українців, незважаючи на всі обставини. 1 березня стартують два безвіза: Гренада і заморські території Нідерландів Аруба і Кюрасао, карибські острова Бонайре, Сінт-Естатіус і Саба, плюс відкривається Грузія", - написав Кулеба.

При цьому міністр нагадав, що вільні туристичні поїздки для українців поки обмежені. Кулеба закликав українців перед плануванням подорожей ознайомлюватися з умовами в'їзду в країни світу на інтерактивній карті- це зручний сервіс, в якому прописані правила в'їзду і транзиту країнами, а також зазначено, куди і на яких умовах можуть поїхати громадяни України. Онлайн-карта відображає режими в'їзду та транзиту у всіх країнах світу на основі оперативної і перевіреної інформації МЗС і закордонних дипломатичних установ. Дані карти регулярно оновлюються.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що безвізову угоду Україна також уклала з Індонезією. Тепер українці зможуть подорожувати на Балі без віз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?