У МЗС відреагували на "вибори" в Південній Осетії
Категорія
Події
Дата публікації

У МЗС відреагували на "вибори" в Південній Осетії

У МЗС відреагували на "вибори" в Південній Осетії
Джерело:  online.ua

У Міністерстві закордонних справ України відреагували на проведення на окупованій РФ території Грузії в так званій Південній Осетії незаконних виборів "президента".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу міністерства.
Читайте також: Все йде до Придністров'я: журналіст пояснив гучне рішення Путіна
У МЗС жорстко засудили проведення "виборів" 9 квітня.
"Такі незаконні дії, поряд з проведенням 12 березня 2017 так званих "парламентських виборів" в окупованому абхазькому регіоні Грузії, є грубим порушенням міжнародного права і елементом неоімперської політики Росії, спрямованої на дестабілізацію і підпорядкування держав Східної Європи", - йдеться в заяві.
"Україна підтверджує свою прихильність політиці підтримки суверенітету і територіальної цілісності Грузії і невизнання результатів цих нікчемних заходів, як і будь-яких інших неправомірних дій Кремля", - заявили в міністерстві.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент Грузії Георгій Маргвелашвілі побачив в проведенні "виборів" на окупованій території Грузії втіленням Росією кримського сценарію і переходом від окупації до анексії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?