У Нафтогазі відповіли, на що не підуть у переговорах з РФ
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Нафтогазі відповіли, на що не підуть у переговорах з РФ

У Нафтогазі відповіли, на що не підуть у переговорах з РФ
Джерело:  interfax.com.ua

НАК "Нафтогаз" не планує відмовлятися від позовів проти РФ у міжнародному арбітражі, бо немає рівноцінних домовленостей. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За відомостями джерела у компанії, одностороннє скасування вимог неможливе.

"Готового рішення щодо обміну вимог "Нафтогазу" за минулим і поточним арбітражами на щось рівноцінне не напрацьовано. Просто відмовлятися від своїх вимог компанія не буде за жодних обставин", - пояснив інформатор.

Також він підтвердив, що виконавчий директор Юрій Вітренко дійсно братиме участь у паризьких переговорах президентів Володимира Зеленського та Володимира Путіна.

Втім, відповідні результати цієї зустрічі на тлі "нормандського саміту" повинні будуть узгоджені у правлінні чи акціонером "Нафтогазу".

"Очевидно, що будь-які значущі договори такого масштабу потребуватимуть погодження як мінімум правління, а як максимум - акціонера", - додало джерело.

Нагадаємо, Зеленський зустрінеться з Путіним після переговорів "нормандської четвірки". Вони почнуться о 17:00 у понеділок, 9 грудня.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно українські медіа з посиланням на представників Офісу президента оголосили повний список осіб, які увійшли у делегацію, що спрямувала у Париж. Окрім Зеленського топ-група уряду складається з міністрів, силовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?