У нас особливі стосунки: скандальний політик порівняв себе з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

У нас особливі стосунки: скандальний політик порівняв себе з Путіним

У нас особливі стосунки: скандальний політик порівняв себе з Путіним
Джерело:  online.ua

Турецький лідер Реджеп Таїп Ердоган порівняв себе з президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал TRT.

"Є два найбільш досвідчених політичних лідера – це Путін і я. Оскільки ми займали пости президентів і прем'єр-міністрів, ми з Путіним безперервно перебуваємо у владі вже 15–16 років поспіль", – заявив скандальний політик.

Окрім того, він додав, що влада країни знайшла спільну мову з Росією щодо сирійського питання, а особисто у нього склалися "особливі стосунки з паном Путіним".

Варто зазначити, що схожу заяву Ердоган зробив в ході передвиборного виступу в Стамбулі.

"Кого з інших кандидатів [на президентських виборах у Туреччині] визнає світ? Зі скількома з світових лідерів вони зустрічалися? Я в числі політиків, які найдовше присутні в Генеральній Асамблеї ООН. Так, найдовше – я і Путін", – сказав президент Туреччини, пише місцева газета Aksam.

Нагадаємо, що 24 червня в Туреччині пройдуть дострокові президентські і парламентські вибори. Ердоган буде балотуватися на другий термін.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американський президент Дональд Трамп заявив, що вважає главу КНДР Кім Чен Ина "сильним лідером".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?