У наступному парламенті надаватиму пріоритет питанням ЖКГ, - Олександр Третьяков
Категорія
Економіка
Дата публікації

У наступному парламенті надаватиму пріоритет питанням ЖКГ, - Олександр Третьяков

У наступному парламенті надаватиму пріоритет питанням ЖКГ, - Олександр Третьяков

Народний депутат, голова Комітету ВР у справах ветеранів та осіб з інвалідністю Олександр Третьяков заявив, що протягом роботи у парламенті нового скликання надаватиме особливу увагу питанням інфраструктури та ЖКГ. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook та опублікував звіт результатів своєї роботи у Києві та 219 окрузі в Святошинському районі, який представляв у Верховній Раді восьмого скликання. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА "Українські Новини".

«Минулі 5 років я, насамперед, присвятив вирішенню проблемних питань освіти, медицини, розвитку спортивної інфраструктури. І район дійсно побачив системні зміни у цих напрямках. Настав час визначити нові пріоритети та орієнтири. Окрім питання розвитку інфраструктури та ЖКГ, буду відстоювати фінансову децентралізацію для Києва - створення районних рад та передачу їм повноважень. Гроші мають прийти на місця, тоді й кожен район матиме більше можливостей для розвитку», - зазначив він.

У звіті зазначено, що за сприяння народного депутата, фінансування розвитку Святошинського району, у порівнянні з 2015 роком, було збільшено у понад 3 рази. За п'ять років район отримав 62 млн грн додаткового фінансування за рахунок державної цільової субвенції за поданням Олександра Третьякова.

«Святошинський район вийшов на друге місце в столиці за темпами впровадження програми «Нова українська школа». Здійснено ремонти у всіх школах та дитсадках району, створено понад 700 нових місць у дитсадках району, що дозволило зменшити чергу вдвічі», - відзначається у звіті.

В рамках проектів у сфері охорони здоров'я, як говориться у звіті, було відремонтовано 5 комунальних медичних закладів району та завершується реконструкція консультативно-діагностичного центру та оздоровчого комплексу з двома дитячими басейнами у Святошині, діють програми безкоштовних медичних консультацій та забезпечення ліками.

Окрім того, кожна третя школа Святошина отримала відремонтований стадіон - всього у районі їх оновлено 25. А у 2018 році було відкрито найбільший у Києві пришкільний стадіон. Встановлено 139 дитячих та 98 спортивних майданчиків. Також, як відзначається у звіті народного депутата, було здійснено понад 1000 ремонтів у житлових будинках району. Вперше за 40 років здійснено капітальний ремонт Центру Культури «Святошин», та відроджено кінотеатр «Лейпциг» - єдиний кінотеатр на Борщагівці.

«У районі діють єдиний у Києві Центр соціальних служб та сучасний Центр надання адміністративних послуг. У Святошинському районі на постійній основі діють 5 громадських приймалень Олександра Третьякова, де за п'ять років було опрацьовано понад 43 тисячі звернень громадян», - сказано у звіті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?