У НАТО розповіли, як Росія використовує у своїх цілях КВН
Категорія
Світ
Дата публікації

У НАТО розповіли, як Росія використовує у своїх цілях КВН

У НАТО розповіли, як Росія використовує у своїх цілях КВН
Джерело:  РІА Новини

Російська передача КВН є інструментом політичної стратегічної комунікації.
Про це йдеться в доповіді "Stratcom сміється. У пошуках аналітичної основи" Центру стратегічних комунікацій НАТО Stratcom, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".
Замовником дослідження виступило Міноборони Латвії, і його провели на основі виступів московської команди "Парапапарам" на фестивалі "Голосящий Ківін" в 2014 і 2015 роках.
Читайте також: Путін на КВН став причиною жартів в мережі: опубліковані відео
"КВН можна описати як комерційний продукт і бізнес-модель. Цей бізнес став можливим і зростає, тому що у власника бренду КВН особливі відносини з Кремлем", - йдеться в тексті доповіді і відзначається, що за допомогою "КВН-машини" Кремль має "доступ до специфічної, стратегічної аудиторії, готової служити режиму".
"Подальше дослідження має бути сфокусовано на сприйнятті різних аудиторій КВН, щоб визначити ефективність такого типу стратегічної політичної комунікації", - також повідомляють в Stratcom.
Відомо, що діяльність центру Stratcom спонсорують Естонія, Італія, Польща, Німеччина, Литва і Великобританія, а також йому сприяють Фінляндії, Нідерланди і США.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російський лідер Володимир Путін відвідав святкування 55-річчя російського "Клубу веселих і кмітливих" в Кремлі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?