У НАТО запропонували цікаву роботу для російськомовних
Категорія
Світ
Дата публікації

У НАТО запропонували цікаву роботу для російськомовних

У НАТО запропонували цікаву роботу для російськомовних
Джерело:  Meduza

У Німеччині оголосили набір російськомовної масовки для навчань НАТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Медузу.
Кадрове агентство Optronic HR вивісило оголошення під заголовком «Потрібні російські статисти для навчань НАТО». Актори насамперед повинні знати англійську та німецьку, але також вітається знання російської, польської чи чеської мов. Статисти будуть зображувати «мирне населення в регіоні конфлікту» під час навчань Альянсу на баварському полігоні Хоенфельс.

Читайте також: При їхали за російськомовними: візит кораблів НАТО в Одесу підірвав мережу
Повідомляється, що кожен «мирний житель» під час навчань носитиме інфрачервоні датчики, щоб за «потрапляннями» з навчальної зброї визначити імовірну кількість жертв серед цивільних. Загалом на полігоні облаштують десять умовних селищ з «населенням» від 30 до 100 статистів кожне.
Навчання, як очікується, триватимуть близько трьох тижнів, набір акторів завершиться 26 квітня. Кожен учасник отримає від 88 до 120 євро за день роботи.
Як повідомляв ONLINE.UA, Сенат США ратифікував договір про розширення НАТО і вступ до альянсу Чорногорії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?