У Нацполіції може з'явитися несподіваний глава: стали відомі подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

У Нацполіції може з'явитися несподіваний глава: стали відомі подробиці

У Нацполіції може з'явитися несподіваний глава: стали відомі подробиці
Джерело:  РБК Україна

Народний депутат від фракції БПП Мустафа Найєм може стати новим керівником Національної поліції, змінивши на цій посаді Хатію Деканоїдзе, яка заявила про свою відставку 14 листопада.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.
У в матеріалі видання "Поліцейський для Авакова: хто прийде на зміну Хатії Деканоїдзе" говориться, що зараз Найєм консультується з юристами на предмет подачі документів для участі в конкурсі.
Як відомо, депутат входить до складу колегії Міністерства внутрішніх справ, курирував процес переатестації співробітників міліції і запуск патрульної поліції в різних регіонах України.

Читайте також: Дека ноїдзе на посаді змінює той, кого вона розкритикувала
Однак, як повідомляють джерела видання, найбільше шансів очолити Нацполіцію у нинішнього в.о. глави відомства Вадима Трояна, яким опікується глава МВС Арсен Аваков.
"Подібні статусні призначення відбуваються за погодженням з президентом Петром Порошенком. З огляду на те, що Найєм послідовно критикує главу держави, припущення, що він схвалить це призначення, поки виглядає малоймовірним", - йдеться в матеріалі видання.
Як повідомляв ONLINE.UA, після заяви Хатії Деканоїдзе про відставку з поста начальника Національної поліції України в мережі стали припускати причини такого рішення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?