У неї хворі ноги, а не голова: в Росії прокоментували рішення України по Самойловій
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У неї хворі ноги, а не голова: в Росії прокоментували рішення України по Самойловій

У неї хворі ноги, а не голова: в Росії прокоментували рішення України по Самойловій
Джерело:  Гордон

Співачка  Юлія Самойлова, якій СБУ заборонила в'їзд в Україну для участі в Євробаченні-2017, розуміла, що так і буде.


Таку думку висловив російський опозиційний політик Костянтин Боровий, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його блог на "Гордон".


"Вважаю, нам треба навчитися - і в Україні теж - діяти не відповідно до політичних уподобань, а відповідно до закону. Український закон стверджує, що перетин кордону в недозволеному місці - злочин. А раз так, то мова повинна йти не тільки про заборону на в'їзд в країну, а й про притягнення порушника до кримінальної відповідальності", - написав Боровий.


Читайте також: Рішення України по Євробаченню: в мережі вказали на лицемірство Росії


"Територію України перетнули бандити. Це було в Донецьку і Луганську. Вони захопили частину території. Я не думаю, що можуть бути якісь політичні міркування, які звільнять бандитів від кримінальної відповідальності. Це стосується і всіх тих, хто відвідує Крим", - додав він.


"Рішення СБУ заборонити в'їзд в Україну Юлії Самойловій вважаю правильним. Думаю, Самойлова, відвідуючи Крим, прекрасно усвідомлювала, що порушує закон України. Вона знала, що скоює кримінальний злочин. Нехай тепер відповідає. Ще її потрібно офіційно попередити, що вона зробила кримінальний злочин . Це буде правильно", - підкреслив політик.


"Потрібно сказати, що якщо Самойлова приїде в Україну, то буде там негайно арештована. Не дуже розумію, чому з цього приводу немає ніякого судового рішення. Влада в Україні мала б була отримати від суду таке рішення і на його основі попередити людину про те, що вона буде затримана в Україні. Самойлова все прекрасно розуміла, вона не розумово відстала. у неї хворі ноги, а не голова. Нехай несе відповідальність за свої вчинки", - резюмував Костянтин Боровий.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  музикант Андрій Макаревич розкритикував рішення СБУ про заборону в'їзду Юлії Самойлової в Україну, чим викликав гнів у мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?