У Німеччині евакуювали лікарню із хворими на коронавірус: у чому причина
Категорія
Світ
Дата публікації

У Німеччині евакуювали лікарню із хворими на коронавірус: у чому причина

У Німеччині евакуювали лікарню із хворими на коронавірус: у чому причина
Джерело:  online.ua

Лікарню у німецькому місті Бонн евакуювали через авіаційну бомбу часів Другої світової війни. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве агентство DPA.

За даними журналістів, в університетському госпіталі знаходилися близько 200 пацієнтів. Серед них 11 - з новим коронавірусом COVID-19. Вони перебували у відділі інтенсивної терапії.

Як зазначили представники лікарні, інцидент з бомбою на території закладу жодним чином не вплинув на режим ізоляції хворих. Частину з них перевели в інші відділення, а інших розподілили по лікарнях, які запропонували допомогу у справі.

Окрім лікарні евакуація торкнулася частки місцевого населення. Близько 1 200 мешканців району отримали вказівку тимчасово залишити будинки на час проведення необхідних робіт зі знешкодження загрози.

Нагадаємо, станом на вечір у четвер, 2 квітня, на території Німеччини виявили майже 82 тисячі випадків COVID-19. З них смертельних - 962.

Як повідомляв ONLINE.UA, мер одного з районів Берліна зізнався, що "майже навмисно" інфікувався новим коронавірусом від своєї партнерки, з якою він перебуває на карантині. Він стверджує, що намагався таким чином заробити собі імунітет.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?