У Німеччині стартував кінофестиваль "Берлінале-2016"
Категорія
Культура
Дата публікації

У Німеччині стартував кінофестиваль "Берлінале-2016"

У Німеччині стартував кінофестиваль "Берлінале-2016"
Джерело:  УНН

У четвер, 11 лютого, стартував 66-й фестиваль авторського кіно "Берлінале" (Berlinale), який триватиме до 21 лютого, передає ONLINE.UA, з посиланням на УНН.
Після урочистого відкриття відбулася прем'єра нової комедії братів Джоела і Ітана Коенів "Хай живе Цезар!" (Hail, Caesar!).
В рамках 66-го Берлінського міжнародного кінофестивалю Державне агентство України з питань кіно спільно з КМКФ "Молодість" організовує український національний стенд Ukrainian Film Corner на Європейському кіноринку.
Ukrainian Film Corner діятиме з 11-го по 19-е лютого. Стенд під номером 116 міститиметься в готелі Marriot.
На стенді буде представлений каталог "Українські фільми 2015-2016", виданий Національним центром Олександра Довженка на замовлення Державного агентства України з питань кіно, в якому зібрані новітні вітчизняні різножанрові кінороботи - готові та ті, що наразі на стадії виробництва.
Каталог та інші презентаційні матеріали поширюватимуться серед фахівців світової кіноіндустрії, що в свою чергу сприятиме безпосередньому просуванню українського кіно, а також підняттю іміджу України за кордоном.
Відзначимо, що 66-й кінофестиваль "Берлінале" пройде з 11 по 21 лютого в столиці Німеччини. На фестивалі буде представлено близько 400 фільмів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?