У Німеччині висунули гучні звинувачення проти Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

У Німеччині висунули гучні звинувачення проти Росії

У Німеччині висунули гучні звинувачення проти Росії

За кібератакою на німецький бундестаг навесні 2015 року стоять російські хакери.


Про це заявило джерело в німецьких спецслужбах, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Deutsche Welle, що цитує статтю Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung від 11 грудня.


Читайте також: У Європі за діями ІДІЛ побачили руку Росії


Документи комітету бундестагу, що займається розслідуванням масштабного стеження американського Агентства національної безпеки за весну 2014 року - січень 2015 року, які були передані Wikileaks 1 грудня 2015 року, зберігалися на сервері адміністрації бундестагу, причому доступ до них був тільки у депутатів комітету з АНБ.


За інформацією джерел видання, німецький уряд всерйоз розслідує версію того, що за кібератакою на IT-системи бундестагу стоять російські хакери.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'являлася версія про те, що ця хакерська атака була здійснена хакерською групою, що  фінансується Росією  і відома під назвами Sofacy і APT28.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?