У Німеччині влаштували масштабну АТО проти росіян: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Німеччині влаштували масштабну АТО проти росіян: опубліковано відео

У Німеччині влаштували масштабну АТО проти росіян: опубліковано відео
Джерело:  AP

У Німеччині правоохоронці в ході антитерористичної операції затримали 14 громадян Російської Федерації, яких підозрюють в пособництві терористам в Сирії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.
"Правоохоронці провели обшуки в 13 квартирах в рамках розслідування за підозрою неназваного 28-річного громадянина Росії з Чечні, який планував поїхати до Сирії, щоб приєднатися до бойовиків. Пізніше були затримані ще 10 чоловіків і три жінки, підозрювані у фінансуванні екстремістської діяльності", - йдеться в повідомленні видання.
Представник поліції в східному регіоні Тюрінгії розповів, що затримані - вихідці з Чечні з російським громадянством, які шукали притулку в Німеччині і чий статус досі не вирішений.


Відзначається, що близько 5 тисяч російських громадян звернулися за наданням притулку в Німеччині протягом перших шести місяців 2016 року. Німецькі чиновники кажуть, що більше двох третини з них - чеченці.
Нагадаємо, з липня в Німеччині підвищений рівень терористичної загрози після двох нападів, відповідальність за які на себе взяло терористичне угруповання ІДІЛ.
Як повідомляв ONLINE.UA, 22 липня в Мюнхені біля торгового центру "Олімпія" 18-річний хлопець відкрив стрілянину по перехожих, убивши дев'ять осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?