У Німеччині закликають уряд примусити Україну до капітуляції
Категорія
Світ
Дата публікації

У Німеччині закликають уряд примусити Україну до капітуляції

У Німеччині закликають уряд примусити Україну до капітуляції
Джерело:  online.ua

Група німецьких колишніх політиків, інтелектуалів та лідерів думок опублікувала відкрите звернення до уряду Німеччини, в якому закликала де-факто примусити Україну до капітуляції.

Джерело:  Berliner Zeitung

Німецькі інтелектуали закликають уряд примусити Україну до капітуляції

Автори цього публічного звернення критикують владу Німеччини та інших членів НАТО, а також стверджують, що останні "зробили себе стороною війни". Вони також скаржаться, що агресія проти України є "полем битви між НАТО і Росією за безпековий порядок в Європі". Ба більше, за словами німецьких політиків, існує потреба задовільнити "законні інтереси безпеки Росії".

Незважаючи на повідомлення про успіхи української армії, вона значно поступається російській і має мало шансів виграти цю війну. Ціною тривалого військового опору, незалежно від результату, буде більше зруйнованих міст і більше втрат серед українського населення, - пишуть автори звернення.

Ба більше, вони вимагають "допомогти" Україні проти її волі.

Ми закликаємо уряд Німеччини, країни ЄС та НАТО припинити постачання зброї українським військам та заохочувати уряд у Києві припинити військовий опір, - сказано в листі.

Це звернення підписали: письменниця та журналістка Даніела Дан, один з головниї співаків Німеччини Александер Векер, троє ексчдепутатів Бундестагу – Ентьє Фольмер ("Зелені", учасниця російських "Петербурзьких діалогів"), Норман Пех та Люк Йохімсен (партія "Ліві", відома проросійською спрямованістю), а також чинний член "комітету з цінностей" правлячої Соціал-демократичної партії Німеччини Ганс Міссельвіц.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?