У Німеччині затримали колишнього українського нардепа-втікача
Категорія
Україна
Дата публікації

У Німеччині затримали колишнього українського нардепа-втікача

У Німеччині затримали колишнього українського нардепа-втікача
Джерело:  NV

Правоохоронці Німеччини затримали колишнього народного депутата України Дмитра Крючкова, який знаходився в міжнародному розшуку. В Україні його підозрюють у масштабному розкраданні держкоштів в розмірі 346 млн гривень.

Затримання Крючкова в Німеччині підтвердили в НАБУ, передає ONLINE.UA з посиланням на "Новое время".

В даний час НАБУ готує документи для екстрадиції Крючкова в Україну. Екс-депутата ще в 2017 році заочно заарештували за рішенням суду, після чого він був оголошений в розшук.

Нагадаємо, Дмитро Крючков є главою компанії Енергомережа. Його підозрюють в незаконному виведенні сотень мільйонів гривень з компанії "Запоріжжяобленерго", в якій понад 60% акцій належить державі, що було проведено шляхом укладення незаконних договорів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні затримали нардепку Надію Савченко за підозрою в підготовці терактів в Києві і держперевороту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?