У Німеччині жорстко пригрозили Росії - що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

У Німеччині жорстко пригрозили Росії - що сталося

У Німеччині жорстко пригрозили Росії - що сталося
Джерело:  online.ua

У німецькому уряді закликали до введення нових антиросійських санкцій, якщо Кремль не припинить кривавий наступ у сирійському Ідлібі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Bild.

За словами Норберта Реттгена, який очолює зовнішньополітичний комітет Бундестагу, йдеться перш за все про припинення авіаційних нальотів.

"Якщо злочини триватимуть, проти Росії слід запровадити санкції", - стверджує посадовець.

На його думку, Захід відзначився ганьбливою позицією у цьому питанні, бо країни ігнорують дії РФ.

"Прицільне бомбардування мирних мешканців російською авіацією є огидним військовим злочином", - нагадав Реттген, наголосивши на необхідності жорсткої реакції.

На суші наступ ведуть війська режиму Башара Асада. Їх підтримують з повітря російські сили. Ці агресивні випади в Ідлібі спричинили чимало жертв серед мирного населення, а також спровокувало новий потік біженців.

Як повідомляв ONLINE.UA, турецьке командування почало транспортування танків та військової техніки на північ Сирії. Окрім того, Анкара перекидає військові підрозділи для посилення своєї присутності у суперечливій зоні, де сирійська армія нещодавно атакувала турків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?