У новорічну ніч в Одеській області сталося нове подвійне вбивство
Категорія
Події
Дата публікації

У новорічну ніч в Одеській області сталося нове подвійне вбивство

У новорічну ніч в Одеській області сталося нове подвійне вбивство
Джерело:  УНН

В Одеській області в новорічну ніч сталося відразу кілька вбивств.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.
Як розповіли в прес-службі ГУ НП в Одеській області, в Овідіопольському районі сталося подвійне вбивство. Ще одне вбивство сталося в Київському районі Одеси. Подробиці поки невідомі.
Читайте також: Жорстоке вбивство на Одещині: з'явилося важливе уточнення
Крім того, в ніч на 1 січня в Одесі сталася стрілянина. Встановлюються всі обставини правопорушень. Всього в новорічну ніч на чергування заступили 45 екіпажів поліції, а також піші наряди правоохоронців.
Нагадаємо, 29 грудня стало відомо про подвійне вбивство в Одесі - в Овідіополі Одеської області чоловік відрізав голови жінці та її неповнолітньої дочки, а потім підпалив будинок, щоб приховати злочин.
Як повідомляв ONLINE.UA,  підозрюваний в жорстокому вбивстві жінки та дитини в Одеській області розповів, що скоїв злочин з помсти, а голови загиблих він відрізав, щоб залякати всю Одесу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?