У Нью-Йорку поліція розводить фанатів Трампа і Клінтон: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Нью-Йорку поліція розводить фанатів Трампа і Клінтон: з'явилося відео

У Нью-Йорку поліція розводить фанатів Трампа і Клінтон: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Прихильники кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа і представника Демократичної партії Хіддарі Клінтон влаштували перепалку біля хмарочоса Трамп-тауер в Нью-Йорку.
ВИБОРИ В США-2016: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналістки Марії Бухарової.
У будівлі в Нью-Йорку зібралися близько 40 людей, які виступають на підтримку Трампа. Відзначається, що в руках прихильники республіканця тримали плакати зі слоганом його передвиборної кампанії «Make America Great Again» («Зробимо Америку великою знову»).
Через деякий час між ними та прихильниками Клінтон стався конфлікт, в який довелося втрутитися поліції.
"Відбуваються сутички між республіканцями і демократами. Поліція швидко припиняє конфлікти", - повідомляє Бухарова.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на виборчій дільниці в Нью-Йорку свій голос віддав кандидат в президенти від республіканців Дональд Трамп, який при цьому спробував пожартувати.
Раніше  в голосуванні взяла участь представник Демократичної партії Хілларі Клінтон, яка прийшла на дільницю разом з чоловіком, екс-президентом США Біллом Клінтоном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?