У Нью-Йорку стався теракт, є жертви: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Нью-Йорку стався теракт, є жертви: опубліковано відео

У Нью-Йорку стався теракт, є жертви: опубліковано відео
Джерело:  Associated Press

У Нью-Йорку, США, стався теракт, в результаті якого загинуло вісім осіб, в той час як ще більше десятка постраждали.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ABC News.

Читайте також: У Британії затримали двох 14-річних підлітків за підозрою в тероризмі

Відзначається, що 29-річний Сайфуллах Саїпов з Тампи у Флориді наїхав на велосипедну доріжку недалеко від Меморіалу Всесвітнього торгового центру, після чого дістав підроблені пістолети, через що був підстрелений правоохоронцями.

У мережі з'явилося відео з місця подій:

Очевидці події стверджують, що після скоєння наїзду на людей, чоловік кричав "Аллаху Акбар", що стало основною причиною розгляду версії про тероризм.

Журналісти встановили, що Саїпов є громадянином Узбекистану, має посвідку на проживання в США, жив в Нью-Джерсі. Друг затриманого в соцмережі розповів, що той "любив США", був "щасливим хлопцем", і точно не є терористом.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на Таймс-сквер у Нью-Йорку легковий автомобіль врізався в перехожих, внаслідок чого одна людина загинула, ще десятки постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?