У Обами холоднокровно відфутболили Трампа з його обвинуваченням
Категорія
Світ
Дата публікації

У Обами холоднокровно відфутболили Трампа з його обвинуваченням

У Обами холоднокровно відфутболили Трампа з його обвинуваченням
Джерело:  news.liga.net

Прес-секретар 44-го президента США Барака Обами Кевін Люіс спростував звинувачення нинішнього глави американської держави Дональда Трампа про телефонного прослуховування під час підготовки до виборів в 2016 році.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на New York Times.
Читайте також: А Обамі можна! Трампа розлютила критика через Путіна
"Головним правилом адміністрації Обами було те, що жоден представник Білого дому ніколи не втручався в яке-небудь незалежне розслідування, проведене Міністерством юстиції. В рамках цієї практики ні президент Обама, ні будь-яка посадова особа Білого дому ніколи не наказували стежити за будь-яким громадянином США. Будь-яке інше припущення - проста брехня", - сказав Льюїс.
Чиновники з адміністрації Обами назвали звинувачення з боку Трампа шокуючими і не відповідають дійсності. Вони вказали на давні закони і процедури, покликані забезпечити, щоб президенти не мали можливості прослуховувати суперників у політичних цілях.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Барак Обама заявив, що може повернутися до політичної діяльності і зайнятися законодавчою діяльністю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?