У Одесі затримали тітушок, які громили намети активістів: опубліковано нічне відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Одесі затримали тітушок, які громили намети активістів: опубліковано нічне відео

У Одесі затримали тітушок, які громили намети активістів: опубліковано нічне відео

В Одесі до Приморського відділку поліції доправили п'ятьох чоловіків, які скоїли напад на наметове містечко активістів Антитруханівського майдану на Думській площі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУНП в Одеській області.
"Цей факт внесений до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, рано-вранці 26 квітня на Думській площі, де проходить безстрокова акція за відставку чинного мера Одеси Геннадія Труханова, невстановлені особи в кількості близько 20 осіб в масках на обличчях почали розбивати намети. В результаті зіткнення активісти почали палити шини та огородили вхід до мерії залізним парканом.
Також повідомляється, що на місці події працівники швидкої надали медичну допомогу трьом постраждалим активістам, у них діагностували черепно-мозкові травми, струс головного мозку та забої. Після надання потерпілим медичної допомоги вони від госпіталізації відмовилися.


Раніше ONLINE.UA писав, що в Одесі біля будівлі мерії розгорілася сутичка за участю активістів, чиновників і муніципальної охорони.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?