У окупантів в Криму нафта вилилася в море, Україна б'є на сполох
Категорія
Світ
Дата публікації

У окупантів в Криму нафта вилилася в море, Україна б'є на сполох

У окупантів в Криму нафта вилилася в море, Україна б'є на сполох

Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак повідомив, що в Чорному морі біля Севастополя сталася аварія з витоком нафтопродуктів в море.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра.
"Регіональні підрозділи Мінприроди та ДСНС роблять все можливе для з'ясування ситуації, прогнозу наслідків, уникнення або мінімізації шкоди. На засіданні уряду сьогодні я проінформував про цю ситуацію, і звернувся до премьєра з пропозицією висловити ноту протесту Уряду країни-агресора, яка знищує український Крим№ №, - написав Семерак.
Він зазначив, що Кабінет міністрів цю пропозицію підтримав.
"Робимо свою роботу і чекаємо на ноту МЗС", - додав міністр.
Нафтопродукти розлилися в прибережній смузі селища Любимівка, Північної сторони, Бельбека, Фіолента, Балаклави на поверхні моря і на прилеглій до урізу води частини суші. Російські окупанти відзначають, що викид стався від одного з судів ще 8 травня.
Раніше повідомлялося, що  набережні Севастополя в окупованому росіянами Криму напередодні відкриття туристичного сезону готуються прийняти людей облупленими набережними і роз'їдені іржавими перилами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?