У Орбакайте шкодують, що з "дружбою народів" в Києві не вийшло
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Орбакайте шкодують, що з "дружбою народів" в Києві не вийшло

У Орбакайте шкодують, що з "дружбою народів" в Києві не вийшло
Джерело:  L!fe #шоу

Директор російської співачки Крістіни Орбакайте Александ Качан шкодує про те, що "мистецтвом" не вдалося закріпити "дружбу народів".


Про це повідомляє ONLINE.UA. з посиланням на Лайф.ру.


"У нас була приймаюча сторона, яка повністю займалася організацією нашого приїзду. І буквально два дні тому вони зателефонували і запропонували зробити перенесення на осінь. Це була їх ініціатива. Чесно кажучи, я не дуже знайомий з внутрішньою ситуацією у них, але ми, в свою чергу, були готові їхати, щоб своїм мистецтвом закріпити дружбу народів", - розповів Качан.


На думку директора співачки, причина перенесення концертів - внутрішня нестабільність в країні.


"Вони зателефонували нам і сказали, що так буде краще. У подробиці ми вдаватися не стали, але, я думаю, що причини в їх внутрішньої нестабільності, все лежить на поверхні. Особисто нам ніхто не дзвонив і не погрожував, нічого не віщувало біди", - додав Качан.


Також видання повідомляє, що замість весняного туру Орбакайте перенесла концерти на осінь. Співачка планує виступити перед глядачами вже після "Євробачення", напередодні якого, за повідомленням українських організаторів, були скасовані шоу в зв'язку з можливими провокаціями.


Читайте також: Скасування концерту Орбакайте в Києві: співачка розповіла, коли знову хоче приїхати

"Я знаю, що якісь громадські організації були проти, але там таких громадських організацій мільйон, але для нас головне, щоб між нашими братніми народами були мир і злагода - мистецтво поза політикою", - заявив директор співачки.


За його словами, вони знали про людей, які виступають проти концерту Орбакайте в Одесі, але з цього приводу своїх планів не змінювали.


Російське видання навело приклад гнівного посту в українських соцмережах.



"Коли нам запропонували перенести концерт в Києві, то перенесли все відразу. Я прекрасно знаю, що були продані квитки на всі концерти. Це був би прекрасний тур, нам теж дуже шкода, тим більше ми давно там не були. Але у нас немає скасування , у нас перенесення концертів, тому ми сподіваємося, що люди не здадуть квитки в вересні і ми виключимо всі можливі незручності ", - підсумував Качан.

Як повідомляв ONLINE.UA,  в Києві скасували концерт відомої російської співачки Крістіни Орбакайте, яка повинна була приїхати в столицю України 6 березня після виступів на території окупованого РФ Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?