У Пакистані розбився пасажирський літак: з'явилися подробиці і список людей
Категорія
Світ
Дата публікації

У Пакистані розбився пасажирський літак: з'явилися подробиці і список людей

У Пакистані розбився пасажирський літак: з'явилися подробиці і список людей
Джерело:  Reuters

У районі населеного пункту Хавеліан недалеко від кордону з Афганістаном в Пакистані розбився пасажирський літак, на борту якого перебувало 47 осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Авіакатастрофа літака рейсу PK-661 сталася на шляху з Читралу в Ісламабад близько 13:00 7 грудня за Києвом. За інформацією видання life.ru, незадовго до катастрофи лайнер подавав диспетчерам сигнали лиха.

Читайте також: Ав іакатастрофа з футболістами в Колумбії: названа офіційна причина трагедії

За словами очевидців, літак рейсу PK-661 впав у пагорбах поблизу Хавеліана, і на місці його падіння зараз видно клуби густого чорного диму. Наразі невідома доля пасажирів і екіпажу лайнера. Представник місцевої поліції Хайбер-Пахтунхви стверджує, що причиною авіакатастрофи стали проблеми з двигуном.
У мережі з'явився список пасажирів лайнера. Варто зазначити, що серед пасажирів, за попередніми даними, був популярний пакистанський музикант Джунаїд Джамшед зі своєю сім'єю.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про катастрофу літака сирійської армії в Алеппо

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?