У пансіонаті в Маріуполі виявили схрони з боєприпасами
Категорія
Події
Дата публікації

У пансіонаті в Маріуполі виявили схрони з боєприпасами

У пансіонаті в Маріуполі виявили схрони з боєприпасами

Підрозділ Військової служби правопорядку виявив у Маріуполі на території одного з пансіонатів два схрони з боєприпасами.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Схрони із боєприпасами були виявлені групою оперативного реагування військової комендатури в пансіонаті на Приморському бульварі.

"Зі схованок військовослужбовці Військової служби правопорядку вилучили пластикові вибухові речовини вагою 300 гр, дві гранати РГД-5, тротилові шашки вагою 400 гр. та 200 гр, чотири електродетонатори, шість капсуль-детонаторів, детонатори МУВ - 3 та детонатори МУВ – 2, підривачі повільної дії (ППД-1М), сім елементів на не вилучаємість до УКМЗ, детонуючий шнур, сім упаковок металевих елементів, шнур ЗТП-300 та накольний механізм", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Сотні патронів, гранати і пістолети: поліція знайшла схрон зброї під Києвом

За цим фактом на адресу Приморського відділу Національної поліції ГУ НП в Донецькій області буде направлене повідомлення про кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Служба безпеки України виявила в Запорізькій області схованку з більш ніж 10 тисячами одиниць боєприпасів, а також 40 гранатами Ф-1.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?