У Парижі перед приїздом Путіна влаштували демонстрацію: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Парижі перед приїздом Путіна влаштували демонстрацію: з'явилися фото

У Парижі перед приїздом Путіна влаштували демонстрацію: з'явилися фото

У Парижі десятки активістів вийшли на акцію , щоб продемонструвати своє ставлення до приїзду президента РФ Володимира Путіна до Франції на переговори з французьким лідером Еммануелем Макроном.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки Алли Лазаревої.

Серед гасел, які тримають учасники антипутінської демонстрації, є, серед іншого, #FreeSushchenko та "Путін, на тебе вже чекає – не дочекається Каддафі".

За словами учасників акції, багато з них чули про неї на місцевому радіо, де повідомляли, що в Парижі "проходить антипутінська демонстрація об’єднаних громад, найактивніша серед яких українська".

Читайте також: Порошенко та Макрон обговорили позицію щодо агресії Росії перед самітом G-7

Нагадаємо, Путін відвідає Париж 29 травня на запрошення президента Франції Еммануеля Макрона. Серед питань, які обговорять лідери Франції та РФ - ймовірне втручання Москви у французькі президентські вибори, підтримка президента Сирії Башара Асада в громадянській війні в цій країні та агресія Росії проти України.

Як повідомляв ONLINE.UA, новообраний президент Франції Еммануель Макрон обіцяє жорстку розмову під час першої зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним, яка відбудеться у понеділок, 29 травня, у Парижі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?