У парламент Косово кинули вибухівку
Категорія
Світ
Дата публікації

У парламент Косово кинули вибухівку

У парламент Косово кинули вибухівку

У будівлю  парламенту Косово  невідомі кинули вибуховий пристрій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.
Як пише Reuters з посиланням на поліцейського, який перебуває на місці події, інцидент стався ввечері в четвер, 4 серпня, в результаті ніхто не постраждав. Після вибуху на місце приїхав спеціальний підрозділ поліції, який оточив територію навколо будівлі, розповів агентству свідок події.
Вранці в четвер уряд Косово запропонував парламенту ратифікувати договір про кордон з Чорногорією. Документ є умовою для того, щоб жителі Косово змогли без віз їздити до Шенгенської зони.
Проти цього виступають кілька опозиційних партій, які стверджують, що угода позбавляє Косово 8 тисяч га земель. Одна з партій закликала своїх прихильників вийти в четвер до парламенту, проте натовп швидко розійшовся, так як питання про угоду не було поставлене на порядок денний.
Раніше повідомлялося, що президент Сербії Томіслав Ніколіч розповів про обіцянку президента Росії Володимира Путіна надати підтримку Сербії в дипломатичному протистоянні з повернення Косово.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?