У Петренка провели важливу зустріч з інвесторами з США
Категорія
Політика
Дата публікації

У Петренка провели важливу зустріч з інвесторами з США

Міністерство юстиції України
У Петренка провели важливу зустріч з інвесторами з США

Заступник міністра юстиції України Павла Петренка Павло Мороз провів зустріч із представниками Американської корпорації приватних іноземних інвестицій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Мін'юст.
Представники організації цікавилися змінами в системі реєстрації бізнесу і нерухомості, питали про організацію роботи нотаріату в Україні та про боротьбу з корупцією.
"Міністерство юстиції здійснило дві безумовно успішні реформи. Перша - це передача функцій реєстрації бізнесу і нерухомості нотаріусам, акредитованим суб'єктам і органам місцевого самоврядування. Таким чином, ми подолали корупцію і монополію в зазначеній сфері та підвищили якість надання адміністративних послуг. Друга - це посилення захисту прав власності. Нагадаю, що з початку року функціонує Комісія з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації, покликана скасовувати незаконні реєстраційні дії в адміністративному порядку. Цей інститут дозволяє уникнути судової тяганини і оперативно і без втрат повернути майно законному власнику", - розповів інвесторам Мороз.
Читайте також: У Мін'юсті відзвітували про три важливі кроки для допомоги бізнесу
Також відзначу, що в Україні набув чинності Антирейдерський закон, головне завдання якого - виключити застосування існуючих рейдерських схем", - додав він.
Завдяки реформі Міністерства юстиції кількість реєстраторів зросла в п'ять разів, що створило умови для здорової конкуренції, зазначив заступник міністра.
"Переконаний, реформи Міністерства юстиції і постійна комунікація з потенційними капіталовкладниками сприятиме поліпшенню інвестиційної привабливості нашої держави", - резюмував Мороз.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава Міністерства юстиції України Павло Петренко оприлюднив вражаюче відео про досягнення відомства і впроваджених ним сервісах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?