У поліції прокоментували побоїще перед концертом Потапа і Насті
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У поліції прокоментували побоїще перед концертом Потапа і Насті

У поліції прокоментували побоїще перед концертом Потапа і Насті

У поліції спростували інформацію, що протест проти концерту дуету "Потап і Настя" в палаці "Україна" переріс в сутички з поліцією і жорстким побиттям мітінгувальників.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Обозреватель".
Спікер Нацполіції Києва Оксана Блищик заявила, що в поліцію не надходило жодної заяви від людей, які б постраждали під час сутичок.
"Станом на зараз такої інформації немає. Взагалі я не можу сказати, що це була бійка. Так, була штовханина. Поліція відтискала людей, які прийшли на концерт, щоб кидати яйця, помідори тощо. Але співробітники правоохоронних органів не провокували бійку", - сказала вона.

Читайте також: По боїще перед концертом Потапа і Насті: з'явилися нові моторошні фото і подробиці
Крім того, Блищик зазначила, що зараз вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за фактом хуліганства до чоловіка, який розлив у залі рідину з різким запахом.
Нагадаємо, близько 50 членів націоналістичної організації "Сокіл", незадоволених виступами артистів в Росії, спробували зірвати концерт. Через деякий час виникла нова бійка, на цей раз з ініціативи имх, хто зібрався проти концерту. В результаті були затримані ще два учасники акції.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилися відео з-під палацу "Україна" в Києві, де протест проти концерту Потапа і Насті Каменських переріс в бійку з поліцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?