У поліції розкрили, як захищатимуть українців від провокацій: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У поліції розкрили, як захищатимуть українців від провокацій: з'явилося відео

Національна поліція України
У поліції розкрили, як захищатимуть українців від провокацій: з'явилося відео

Посилені  заходи безпеки, завдяки яким заходи до 2 травня в Одесі пройшли без пригод, додатково введуть 8-9 травня в ще кількох містах України.


Про це заявила глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Нацполіціі.


В рамках селекторної наради в Міністерстві внутрішніх справ України глава Нацполіціі відзначила ефективність роботи правоохоронців, а також бійців Національної гвардії України під час заходів 2 травня в Одесі.


"Хочу сказати, що така робота дає реальні результати. Координація та план роботи, які у нас були (а ми над цим планом працювали вже давно), дають ту "картинку", яка була в Одесі 2 травня", - сказала Деканоїдзе.


Також вона додала, що такі ж заходи безпеки введуть на 8-9 травня в Дніпропетровську, Харкові, Львові та в інших містах, де можуть виникнути провокаційні моменти.


"Я вважаю, що це дуже важливо - показати українцям, що є влада, є люди, які захищають їх безпеку", - сказала глава Нацполіціі.



Як повідомляв ONLINE.UA, губернатор Одеської області  Міхеїл Саакашвілі виступив зі словами про безкарність, з якою в Одесі продовжили влаштовувати безлади, як тільки зняли посилені заходи безпеки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?