У поліції розповіли подробиці нічного вибуху в центрі Києва
Категорія
Події
Дата публікації

У поліції розповіли подробиці нічного вибуху в центрі Києва

У поліції розповіли подробиці нічного вибуху в центрі Києва

У поліції прокоментували вибух, який стався в ніч на 11 квітня біля Андріївського узвозу в центрі Києва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook спікера Нацполіції в Києві Оксани Блищик.
За її словами, поліція встановлює обставини вибуху, що прогримів близько опівночі на вул. Володимирська, де вибуховою хвилею було пошкоджено вікна та частково фасад двох приміщень. Постраждалих в результаті вибуху немає.
"До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення, що біля офісного приміщення невідомі кинули предмет, який вибухнув. В результаті пошкоджені вікна і фасади двох будинків і припаркований поруч автомобіль. На місце події негайно направили слідчо-оперативну групу та вибухотехніків. При обстеженні території правоохоронці виявили деформовані фрагменти вибухового пристрою, які відправили для проведення експертизи", - написала Блищик.
Читайте також: У мережі повідомили про потужний вибух і пожежу в Києві: з'явилися фото і відео
Спікер Нацполіції повідомила, що правоохоронці відпрацювали територію з метою виявлення камер відеоспостереження, а потім підготували запити на вилучення записів. Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння правопорушення.
Відомості про подію внесені до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції. Розпочато кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.
Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці березня в Києві сталася ДТП з вибухом і пожежею, в результаті якої постраждала одна людина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?