У поліції розповіли, які автомобілі найчастіше викрадають
Категорія
Україна
Дата публікації

У поліції розповіли, які автомобілі найчастіше викрадають

У поліції розповіли, які автомобілі найчастіше викрадають
Джерело:  online.ua

У департаменті карного розшуку Нацполіції розповіли про «смаки» автокрадіїв. Як повідомляє ONLINE.UA, незважаючи на велику кількість дорогих машин у столиці, найчастіше за все у Києві викрадають непримітні автомобілі ВАЗ і DAEWOO.

Пояснюється це тим, що власники цих машин не звикли витрачати кошти заради купівлі дорогих автосигналізацій. Крім того, двигун таких автомобілів запустити без ключів досить легко.

Щодо випадків викрадань дорогих машин, то тут крадії віддають перевагу маркам Toyota, Mercedes, BMW та HONDA.

За даними поліції протягом 2018 року в Україні було викрадено 4092 автомобілі:

  • 25% всіх викрадень сталося у Києві,

  • 10% – в Одеській області,

  • 9% – на Дніпропетровщині.

Варто зазначити, що в порівнянні з 2017 роком фіксується зменшення кількості викрадених автівок. У позаминулому році було зареєстровано 5684 таких випадків.

За перші три місяці 2019 року в Україні викрали 766 автомобілів. З них 250 машин вдалося повернути власникам.

Щодо викрадень у Києві, то в поліції стверджують, що в столиці крадії найчастіше орудують на парковках ТРЦ та у дворах багатоповерхівок.

Як раніше повідомляв наш сайт, у МВС приготували «приємний» сюрприз для інструкторів автошкіл. Незабаром вони нестимуть персональну відповідальність за своїх учнів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?