У Польщі скликають Комітет нацбезпеки — біля кордону з Україною ймовірно впали ракети РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

У Польщі скликають Комітет нацбезпеки — біля кордону з Україною ймовірно впали ракети РФ

У Польщі скликають Комітет нацбезпеки — біля кордону з Україною ймовірно впали ракети РФ
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький терміново скликав комітет Ради міністрів у справах національної безпеки та оборони. ЗМІ припускають, що причиною цьому став вибух у Люблінському воєводстві, яке межує з Україною, імовірно туди впали уламки російських ракет. Американська розвідка підтвердила падіння російських ракет на територію Польщі.

Джерело: Polsat News

У Польщі терміново скликають РНБО

Прем’єр-міністр Матеуш Моравецький після консультації з президентом терміново скликав комітет Ради міністрів з питань національної безпеки та оборони.

Речник уряду Пьотр Мюллер розповів журналістам про "кризову ситуацію" і закликав не публікувати неперевірену інформацію.

Причини скликання зустрічі не повідомляються.

У другій половині дня Росія завдала масованого ракетного удару по території України, ракети впали неподалік від кордону з Польщею.

Внаслідок вибуху біля кордону з Україною загинуло 2 людини

Раніше ЗМІ повідомили, що у Польщі на в місті Пшеводув, яке розташоване за п’ять кілометрів від кордону з Україною стався вибух, загинуло дві людини.

Інцидент стався на зерносушарці, знищено інфраструктуру.

На місці перебувають служби та представники армії. Причина вибуху поки невідома.

Високопосадовець США на умовах анонімності повідомив АР, що російські ракети у вівторок перетинали повітряний простір Польщі, внаслідок чого загинули двоє людей.

   Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?