У Полтаві розгоряється потужний скандал з начальником патрульної поліції: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Полтаві розгоряється потужний скандал з начальником патрульної поліції: з'явилися фото

У Полтаві розгоряється потужний скандал з начальником патрульної поліції: з'явилися фото

Поліція почала службове розслідування за фактом зловживання службовим становищем командира 4-ї роти батальйону патрульної поліції Полтави, яка намагалася "зам'яти" правопорушення свого нареченого.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Полтавщину.
У Полтаві за порушення ПДР був зупинений автомобіль Audi Q7, який був викрадений в Київській області в 2014 році. Видання, посилаючись на свої джерела, пише, що після затримання автомобіля, інспектор 4-ї роти батальйону УПП в Полтаві Департаменту патрульної поліції Юлія Качала направила туди своїх підлеглих, щоб «зам'яти» правопорушення.
Читайте також: Трагедія з дітьми в Києві: поліція відхрестилася від гучних звинувачень
Як стало відомо, за кермом затриманого автомобіля знаходився її наречений. Прибулі за вказівкою командира патрульні також спробували порушити закон і відпустити затриманого. Однак внутрішня служба безпеки патрульної поліції викликала на місце слідчо-оперативну групу поліції, яка завершила затримання та оформлення правопорушення в установленому законом порядку.
Після інциденту відносно Качали було розпочато службове розслідування. Після цього дівчина пішла на «лікарняний».
У прес-службі патрульної поліції Полтави повідомили тільки про те, що патрульні знайшли авто, яким незаконно заволоділи у 2014 році в Київській області.
"Водію патрульні поліцейські винесли дві постанови по частині 1 статті 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки) і частиною 6 статті 121 цього ж кодексу (Порушення водієм правил керування транспортним засобом).
Як повідомляв ONLINE.UA,  в Харкові поліцейські були змушені застрелити собаку, яка загрожувала життю і здоров'ю дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?