У Полтаві вандали знову атакували меморіальні дошки героям АТО: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Полтаві вандали знову атакували меморіальні дошки героям АТО: з'явилися фото

У Полтаві вандали знову атакували меморіальні дошки героям АТО: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У ніч на 8 квітня в Полтаві невідомі вандали розбили дві меморіальні дошки загиблим героям АТО, а також пам'ятну дошку голові Директорії УНР Симону Петлюрі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook керівника відділу комунікації поліції Полтавської обласної державної адміністрації Юрія Сулаєва.


Читайте також: З'явилося відео з полтавським вандалом, який знищує меморіальні дошки воїнам АТО


"Поліція продовжує працювати в посиленому режимі. Однак знайшлися шакали, які розбили дві меморіальні дошки героям АТО в різних частинах міста (Алмазна і Сакко). Також пошкодили дошку Симону Петлюрі. Вороги українців не дрімають", - йдеться в повідомленні.


"Вчора в Полтаву понаїхали особи з різних областей. Приїхали на запрошення деяких полтавців. Тому поліція просить всіх жителів бути пильними. І повідомляти про підозрілих осіб і їх поведінку", - додав він.


На сайті полтавської поліції також з'явилися фото наслідків вандалізму.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в ніч на 11 вересня 2016 року вандали знищили в Полтаві п'ять пам'ятних дощок загиблим в зоні АТО полтавчанчам.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?