У "Полтаві" жорстко відповіли "Шахтарю" щодо кольору трави
Категорія
Спорт
Дата публікації

У "Полтаві" жорстко відповіли "Шахтарю" щодо кольору трави

У "Полтаві" жорстко відповіли "Шахтарю" щодо кольору трави
Джерело:  online.ua

Директор футбольного клубу "Полтава" Богдан Вінницький переконаний, що газон на стадіоні "Локомотив" придатний для проведення матчу 1/4 фіналу Кубка України проти донецького "Шахтаря".
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Вінницький заявив в коментарі "Футбол 24".
"Переносити матч ми не стали, тому що грали матч чемпіонату проти "Іллічівця" на своєму полі. Наразі газон у набагато кращому стані, ніж у грі проти маріупольської команди. Наші колеги з "Ворскли" нам допомогли - вони обробили воротарські майданчики. Також були оброблені найбільш проблематичні ділянки поля. У нас немає ділянок без трави, вона місцями вимерла. Просто вона іншого кольору, але вона там є", - заявив Вінницький.
Читайте: Президент "Полтави" жорстко висловився через скасування матчу з "Шахтарем"
Директор полтавців у подиві від вимог "Шахтаря" про перенесення гри.
"Послухайте, минулого разу, перед грою з "Шахтарем", Берізка, коли перевіряв здатність газону приймати футбольний матч, брав бутси і вдавлював їх у газон, дивився, наскільки глибоко заходять шипи. А зараз що? Некрасивий колір? Так ви мені скажіть, де в регламенті то написано про колір трави?" - категоричний Вінницький.
Дивіться: Шанувальник Януковича і двоголової "зозулі": ФК "Полтава" осоромився з фото свого президента
При цьому Вінницький навів приклад газону на стадіоні "Чорноморець", який, на його думку, в набагато гіршому стані.
"Я думаю, що наше поле в кращому стані, ніж газон стадіону "Чорноморець".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?