У Порошенка дали прогноз, скільки триватиме війна на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка дали прогноз, скільки триватиме війна на Донбасі

У Порошенка дали прогноз, скільки триватиме війна на Донбасі
Джерело:  online.ua

Радник міністра оборони і президента України Степана Полторака і Петра Порошенка Юрій Бірюков вважає, що війна на Донбасі ще триватиме півтора-два роки.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Інформацією я ніякою не володію (щодо того, коли закінчиться війна - ONLINE.UA). За моїми відчуттями, ще роки півтора-два, напевно", - сказав Бірюков.

Читайте також: У Порошенк а розповіли, чому АТО на Донбасі не закінчилася за кілька тижнів
Радник президента також уточнив, що в Росії вже усвідомили, що ніяких військових варіантів немає.
"Я знаю, як ми нарощуємо Збройні сили України. Я знаю, що вони (в Росії - ONLINE.UA) вже усвідомили, що ніяких військових варіантів у нас немає. У нас немає поки ніяких військових варіантів рішення. А у них (в Росії - ONLINE.UA) вже теж ніяких варіантів немає. Дійти до кордонів Донецької, Луганської області? Харківська народна республіка? Ага! Зараз! Там взагалі вже без варіантів. Росіяни і бойовики тепер навряд чи захоплять навіть весь Донбас Відповідно, економіка Росії. Літні берці ви бачили. Їм це дорого. Зараз для них це - валіза без ручки. Кинути вони не можуть - ну, тому що там вся ось ця їхня ординська історія. Одразу почнуться питання: так а що це було в підсумку? Так ми захищаємо російськомовне населення чи ні?!" - додав Бірюков.
Більше читайте в інтерв'ю ONLINE.UA: У 2014 році російські танки могли доїхати до Одеси за три дні, були плани і щодо Києва - Юрій Бірюков

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?