У Порошенка нарешті зізналися, як пройшов його допит у ДБР
Категорія
Україна
Дата публікації

У Порошенка нарешті зізналися, як пройшов його допит у ДБР

У Порошенка нарешті зізналися, як пройшов його допит у ДБР
Джерело:  online.ua

Команда колишнього президента України Петра Порошенка продовжує наполягати на тому, що слідчі Державного бюро розслідувань перебувають поза законом. З такою гучною заявою виступив адвокат Ігор Головань у коментарі журналістам після завершення слідчих дій у ДБР, передає ONLINE.UA

 "Був цікавий такий захід: досить велику частину так званих допитів ми присвятили таким психологічним тестам. Ми намагалися з’ясувати у слідчих ДБР, чи розуміють вони, де вони знаходяться в просторі, в якому районі міста Києва. Вони вперто уникали відповіді на це запитання і таки уникли. Потім ми намагалися з’ясувати, чи розуміють вони, хто вони, тому що ми знаємо, що відповідно до указу президента від 5 лютого було затверджено організаційну структуру ДБР, відповідно до якої в управлінні ДБР створені слідчі підрозділи Головне слідче управління і управління в справах Майдану", - сказано в повідомленні.

У команді Порошенка зазначили, що їм з документів відомо, що за підписом т.в.о керівника ДБР Венедіктової, ці управління не створені, відповідно указ не виконано, навіть не затверджено штатний розпис.

"Це означає, що слідчі ДБР – поза законом. Вони не перебувають у складі встановлених законом органів досудового розслідування. На це питання жоден зі слідчих також відповіді чіткої не дав. Тобто ми маємо, що слідчі ДБР не знають хто вони і де вони", - поскаржився адвокат Ігор Головань.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, партія колишнього українського президента Петра Порошенка  озвучила жорстку вимогу команді Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?