У Порошенка неочікувано звернулися до Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка неочікувано звернулися до Зеленського

У Порошенка неочікувано звернулися до Зеленського
Джерело:  online.ua

Політсила колишнього президента Петра Порошенка "Європейська солідарність" готує запити до Офісу президента та Міністерства закордонних справ з приводу поїздки українського лідера Володимира Зеленського до Оману. Про це повідомила депутатка від партії "ЄС" Іванна Климпуш-Цинцадзе у соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Готуємо запит від "Європейська солідарність" на ОПУ та МЗС – хто саме з представників цих відомств супроводжуватиме Главу держави на цих відповідальних зустрічах, які конкретно питання та з ким обговорюватимуться, яких результатів сподіватися…", - написала вона.

Нагадаємо, що 5 січня Офіс президента заявив, що Зеленський разом з родиною полетів до Оману, де у нього найближчими днями заплановані зустрічі на найвищому рівні. Окрім того, наголошувалося, що з України Зеленський полетів рейсовим літаком за власні кошти. За даними ЗМІ, Зеленський відпочиває поблизу столиці Оману - міста Маскат, та мешкає у 5-зірковому готелі Al Bustan Palace Ritz-Carlton Hotel. Пізніше стало відомо, що український лідер зустрівся з міністром, відповідальним за закордонні справи Султанату Оман, Юсуфом бін Аляві бін Абдаллою.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше колишній президент  Петро Порошенко вирішив особисто відреагувати  на перші результати зустрічі нормандської четвірки у Парижі. За словами очільника політсили "ЄС", підстав для ейфорії немає і РФ не можна довіряти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?