У Порошенка озвучили нові втрати українських військ на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

У Порошенка озвучили нові втрати українських військ на Донбасі

У Порошенка озвучили нові втрати українських військ на Донбасі

Спікер адміністрації президента Петра Порошенка з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що за добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинув один український боєць, ще десять військовослужбовців отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"За минулу добу в результаті бойових дій 1 український військовослужбовець загинув і 10 отримали поранення. Ще двоє контужені, ще один був важко поранений в результаті підриву на вибуховому пристрої в ближньому тилу", - розповів Лисенко.
За його словами, противник значно посилив обстріл з важкого озброєння в тому числі - в світлий час доби. Він зазначив, що останній раз така активність бойовиків спостерігалася в квітні цього року.
Раніше повідомлялося, що розвідка прогнозує в серпні - на початку вересня активізацію серйозних бойових дій в зоні АТО на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?