У Порошенка передбачили швидку коаліцію "на двох"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка передбачили швидку коаліцію "на двох"

У Порошенка передбачили швидку коаліцію "на двох"
Джерело:  Укрінформ

Число народних депутатів, готових вступити до парламентської коаліції в складі двох фракцій - Блоку Петра Порошенка і «Народного фронту», вже 31 березня може збільшитися до 226.
Про це заявив лідер фракції БПП Юрій Луценко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
«Не люблю прогнозувати час, але думаю, що сьогодні також можна отримати більшість коаліційну з двох фракцій. Як тільки у нас буде 226 голосів», - повідомив він.
Також Луценко додав, що «двері коаліції все одно відкриті для всіх - для "Самопомочі", "Батьківщини", Радикальної партії Ляшка".
Він також висловив думку, що фракції, які сформують більшість, негайно «внесуть президенту, відповідно до Конституції, подання на нового прем'єра".
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі показали "коаліційні муки" спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана і лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?