У Порошенка повеселили фотографією "невибагливих" генералів
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка повеселили фотографією "невибагливих" генералів

У Порошенка повеселили фотографією "невибагливих" генералів
Джерело:  interfax.com.ua

Позаштатний радник президента України Петра Порошенка Юрій Бірюков показав фото міністра оборони України, генерала армії Степана Полторака, який разом з іншим генералом летить в економ-класі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram Бірюкова.
Відзначимо, що міністр оборони України генерал армії Степан Полторак відбув з візитом до Швеції, де проведе зустрічі зі своїм колегою Петером Хултквістом і начальником Головного штабу оборони ЗС Швеції генерал-лейтенантом Денісом Гуленспоре.
"Планується, що сторони обговорять актуальні питання сучасної безпекової ситуації, розвиток співпраці між Міністерством оборони України та НАТО після Варшавського саміту Альянсу, поточний стан і перспективи поглиблення двостороннього співробітництва", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті українського оборонного відомства в четвер вранці.
"Все нормально, два генерали в економі, проходимо далі", - підписав він фото.


Однак на сидіннях двох генералів чітко видно наклейки "Місця підвищеного комфорту", на що звернули особливу увагу користувачі соцмереж.


"Відзначимо, що це перший за часів незалежності України візит міністра оборони України до Королівства Швеція", - йдеться в повідомленні Міноборони.


Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії

Володимир Путін на першому засіданні Держдуми сьомого скликання здивував користувачів мережі словами про відсутність "великодержавних ноток" в діях РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?