У Порошенка розповіли, скільки мільйонів витратили на візит в США
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка розповіли, скільки мільйонів витратили на візит в США

У Порошенка розповіли, скільки мільйонів витратили на візит в США

Поїздка президента України  Петра Порошенка в США на саміт з ядерної безпеки, який проходив з 31 березня по 1 квітня у Вашингтоні, обійшлася бюджету України мінімум в 5 млн грн.


Про це заявили в Адміністрації президента України у відповідь на запит журналістки  hromadske.tv  Тетяни Козирєвої, повідомляє ONLINE.UA.


"Під час Вашингтонського саміту з ядерної безпеки Порошенко жив в The Ritz Carlton Georgetown - одному з найдорожчих готелів США, де одна ніч в президентському "люксі" коштує $5500", - йдеться в повідомленні.


Також, в Адміністрації президента зазначили, що проживання Петра Порошенка, офіційної делегації та супроводжуючих осіб обійшлося в $46,2 тис (близько 1,25 млн грн).


Транспортні витрати на поїздку в США склали 3,166 млн грн. Ще $8,4 тис коштувала оренда транспорту за кордоном.



Як повідомляв ONLINE.UA, після візиту Порошенко,  в США прийняли рішення про виділення $1 млрд на економічну допомогу і $335 млн на підготовку військовослужбовців України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?